Til toppen

Ansvarlig forbruk og produksjon


Lyskomponenter og The Light Group tar målrettet steg mot ansvarlig forbruk og produksjon, noe som er et viktig bærekraftsmål. Vi tror på å implementere praktiske tiltak som ikke bare reduserer vår innvirkning på miljøet, men også fremmer en mer bærekraftig, effektiv og etisk måte å drive vår virksomhet på.


Bærekraftig emballasje

Et av de første stegene vi har tatt mot dette målet, er å aktivt arbeide med å redusere plastbruken i emballasjen for våre egenproduserte artikler. Dette er en direkte måte å minske avfall og forurensning på, samtidig som det oppfordrer til mer ansvarlig forbruk og produksjon.

Les mer om hvordan vi har redusert unødvendig plast samtidig som vi bidrar til en mer effektiv hverdag for våre kunder:

Veien mot en bærekraftig emballasjeKast lite-mentalitet

Vi forplikter oss også til etiske produksjonsstandarder. Vi besøker fabrikkene personlig for å sikre at våre produkter produseres i henhold til våre etiske retningslinjer, noe som styrker vår innsats for ansvarlig produksjon.

Vi tilbyr skreddersydde produkter av høy kvalitet, noe som oppmuntrer til en kast lite-mentalitet. Ved å lage varer som er bygget for å vare, bidrar vi til å redusere unødvendig avfall og fremme en mer bærekraftig forbrukskultur.

Effektivisering av leveringsprosessen er også en del av vårt engasjement.

Ved å levere direkte til prosjekter, reduserer vi antall transporter og dermed også vårt karbonavtrykk.
I tillegg til dette gjenbruker vi emballasje på vårt lager i størst mulig grad, heller enn å kjøpe nytt, noe som reduserer både avfall og kostnader.


Vi har også fokus på energieffektivitet, med nye, energivennlige lokaler. Kildesortering er en selvfølge for oss, som ytterligere støtter vårt mål om ansvarlig forbruk og produksjon.

Vår bilpark oppgraderes jevnlig fra fossile biler til elektriske kjøretøy, noe som reduserer vår avhengighet av ikke-fornybare ressurser og reduserer klimagassutslipp. Samtidig øker vi andelen av lokale selgere for å minimere reisevirksomheten og dermed redusere vårt karbonavtrykk.

Som en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift er vi forpliktet til å fortsette vårt arbeid for ansvarlig forbruk og produksjon.
Vi er stolte over de tiltakene vi har implementert så langt, og vi ser frem til å fortsette vår reise mot en mer bærekraftig fremtid.

Vår bærekraftsreise