Til toppen

God helse og livskvalitet


Når det kommer til bærekraft, tenker mange først og fremst på miljøbevissthet. Lyskomponenter og The Light Group tar det et skritt videre ved å omfavne et bredere perspektiv på bærekraft. Derfor vektlegger vi "God helse og livskvalitet" som et av våre primære bærekraftsmål.


På vei mot bærekraftig god helse og livskvalitet.

Hvordan oppnår vi dette?
Vi har tatt flere viktige skritt for å fremme helse, velvære og trivsel blant våre ansatte, både på og utenfor arbeidsplassen.
Vi mener at en sunn og aktiv arbeidskultur bidrar til en positiv og produktiv hverdag.

Det skal være gøy å gå på jobb!


Tilrettelagt for aktivitet på arbeidsplassen

I vårt nye bygg har vi installert et trimrom og en golfsimulator. Disse tilbudene er ikke bare en investering i de ansattes helse, men også i økt trivsel på arbeidsplassen.

Ved å oppfordre til bevegelse og sunne aktiviteter gjennom arbeidsdagen, bidrar vi til god helse og økt livskvalitet blant de ansatte.


Men vår innsats stopper ikke ved byggets vegger

Vi har også tatt vår forpliktelse til helse og livskvalitet ut i den bredere samfunnskonteksten. For eksempel deltok vi i Holmenkollen stafetten, noe som ikke bare motiverte til mosjon blant de ansatte, men også støttet Kreftforeningen i deres viktige arbeid.

Vi deltar også i "Løp for livet", et 24-timers løp hvor vår eier gir et bidrag til Kreftforeningen for hver runde som blir løpt. Dette er en annen måte for oss å kombinere en helsefremmende aktivitet med støtte til en viktig sak.
 

Enormt engasjement for kreftsakenOg vi er ikke ferdige der!

Vi hadde en skritteller-konkurranse på arbeidsplassen, med et mål om å nå 10 000 skritt om dagen i hele juni 2023.

Dette oppmuntrer til en aktiv livsstil og skaper et sunnere arbeidsmiljø. Vi har også flere interne konkurranser, både små og store, som bidrar til økt aktivitet blant de ansatte.


Gjennom disse tiltakene viser Lyskomponenter og The Light Group at vi er seriøse om vårt bærekraftsmål God helse og livskvalitet.
Vi tror på en arbeidskultur der trivsel og sunnhet går hånd i hånd. Vi er stolte av hva vi har oppnådd så langt, og ser frem til å fortsette å jobbe mot vårt mål i fremtiden.
Fordi hos oss, er det gøy å gå på jobb!

Vår bærekraftsreise