Til toppen

Bolig


Ny og moderne bolig

I denne nye boligen utefor Kristiansand er LED-striper, kombinert med designdownlight, brukt som primærbelysning i flere rom. 
 

Privat bolig

Privat bolig Privat bolig

Privat bolig Privat bolig


I stuen er det installert sorte designdownlight. Disse har en nedtrukket kant som reduserer blending. LED-stripene lagt inn i profilen M-Line som er innfelt i spilehimlingen. 
Bildet under: LED-striper i innsparklingsprofilen SNL:
 

Privat bolig

Privat bolig Privat bolig


I kjøkken er det installert sorte designdownlight. Ved å plassere disse i par får man et spennende uttrykk:
 

Privat bolig

Privat bolig Privat bolig


På badet er LED-striper brukt over speil (M-Line Lav med firkantet deksel) supplert med sorte designdownlight i taket. LED-striper over benk (A3 Standard) og i nisjen over badekar (M-Line Ekstra lav):
 

Privat bolig

Privat bolig Privat bolig


I gangen: innsparklingsprofilen SNL langs gulv og innsparklingsprofilen R10-F i taket:
 

Privat bolig

Privat bolig

Privat bolig Privat bolig


I yttergangen er det installert sorte designdownlight. Disse har en nedtrukket kant som reduserer blending. LED-stripene lagt inn i profilen M-Line som er innfelt i spilehimlingen: 
 

Privat bolig Privat bolig


 


Oppusset enebolig

LED-striper er primærbelysning i flere rom i dette sørlandshuset. I tillegg er det brukt designdownlight og pendler fra Lyskomponenter, blant annet en sort utgave av Indi
 

Privat bolig


I stuen er det installert hvite designdownlight. Disse har en nedtrukket kant som reduserer blending:
 

Privat bolig


LED-striper inni vedhyllen og under peisen:
 

Privat bolig Privat bolig


I spisestue/kjøkken ble innsparklingsprofilen DSL sparklet inn i taket for en fin inndirekte belysning. Under overskap er profilen M-Line Lav felt inn.
 

Privat bolig

Privat bolig

Privat bolig

Privat bolig

Privat bolig

Trapp: innsparklingsprofilen ADP Flex:

Privat bolig

Privat bolig

Soverom: LED-stripe i profilen M-Line Lav i kombinasjon med hvite designdownlight:

Privat bolig

Langs gulv: innsparklingsprofilen R10-F:

Privat bolig

Privat bolig

Bad, over toalett er profilen M-Line Lav felt inn. Over badekar: M-Line Ekstra Lav:

Privat bolig

LED-striper i himling:

Privat bolig


Produkter brukt:

SNL

Sømløs innsparkling av LED-strips i vegg eller tak. Beregnet for standard gipsplater (13 mm). Lengde: 2 meter. Velg lysåpning fra 20 - 80 mm.
 

R10-F

Innfelt indirekte, asymmetrisk lys. Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater. Produsert av en kombinasjon av stål, som bæring mot gips, og aluminium. Ferdigbehandlet refleksjonsflate, klar for maling. Skjøter sparkles og pusses for en sømløs linje gjennom profilen. (Erstatter art.nr. L6BCR0)
PE1051
 

GF Design Blocky downlightserie

Fås i hvit eller sort. Blocky har en markert, nedtrukket kant på 60 mm som gir blendingsreduksjon og karakter. Lyskilden er dypt plassert og er ikke synlig fra sidevinklene. Dette gir en opplevelse av at det er en boks med lys i, ikke en downlight. Blocky gir et kvadratisk lysbilde og vil prege rommet den står i. Med sitt enkle og rene uttrykk passer den inn i de fleste miljø.
 

GF Design Squary downlight

Fås i hvit eller sort. Squary er like liten og sterk som Owi, men ikke fullt så rund i kanten. Den er kvadratisk med en skarp, nedtrukket kant som reduserer blending og lysstøy. Squary gir rommet en lun og rolig atmosfære.
 

Indi

Indi-serien har et spennende design og fremstår som minimalistisk og enkel. Armaturserien er energieffektiv og leveres med wire og kabel. Egnet for bl.a. forretnings- og administrative lokaler, korridorer, hoteller, kulturelle fasiliteter og husholdninger. Leveres i fargene sort, alugrå og hvit. Som opsjon kan den leveres i spesialfolier og andre farger.

ADP Flex

Innfelt indirekte lys for buede løsninger. Denne profilen er uten refleksjonsflate og brukes mot ferdigbehandlede flater. Sømløs innsparkling av profil i tak eller vegg mot standard gipsplater. Produsert av en kombinasjon av stål, sombæring mot gips, og aluminium.
PE1010
 

M-Line Innfelt

Aluminiumsprofil med fals/kant for innfelling. Gir et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Passer bl.a. under gesims, i tak, vegg eller nedfelt i gulv i kombinasjon med trøsikkert deksel. Passer også for innfelling i møbler o.l. Innvendig mål: 19 mm.
 

M-Line Lav

Lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset og likevel et jevnt lys med opalt deksel. Leveres også i sort og hvit utførelse som åpner for nye muligheter innen moderne belysning og design. Monteres utenpåliggende eller som innfelt uten kant. Passer bl.a. under kjøkkenskap, på topp av overskap eller i nisje som indirekte belysning. Innvendig mål: 18 mm.
 

M-Line Ekstra Lav

Ekstra lav aluminiumsprofil som gir en bred vinkel på lyset. Monteres utenpåliggende eller innfelt uten kant. Passer best til indirekte belysning grunnet den lave bygghøyden mellom LED-stripe og deksel. Brukes bl.a. i skap og hyller, i trapper eller i nisjer med begrenset plass. Må monteres kant i kant da denne profilen ikke har endestykke. Innvendig mål: 20,6 mm.
 

Standard CV 9,6W CRI80

Bestselger med god fargegjengivelse, CRI 80, meget bra lysutbytte og lav effekt. Passer til de fleste installasjoner som både direkte-, design- og bakgrunnslys. 120 LED-dioder per meter gjør det enklere å lage en jevn lyslinje i de fleste installasjoner. Må legges i profil for kjøling, dette for å sikre levetiden. Med dobbeltsidig 3M-tape er stripen allsidig og lett å montere. Tilgjengelig i flere lengder, fargevalg og IP-grader. Kan leveres i 30m rull for deg som ønsker en fleksibel og forutsigbar arbeidsdag. Tilpass og produser dine egne lengder til installasjonen samtidig som du reduserer kapp og kostnader. Husk ekstra tilledning.
 

I tillegg ble det spesialbestilt armaturer til dette prosjektet som vi ikke har i nettbutikken.

Ønsker du å vite mer om prosjektene og belysningsløsningene?
Kontakt oss!