Til toppen
Spiralen

Spiralen

Den 1650 meter lange tunnelen har fått et unikt lysdesign og er en opplevelse å kjøre gjennom!

Se bildene fra Spiralen her

Vinn iskrem

Har du lyst på is?

Bestill via nettbutikken vår i mai og vinn gavekort på kr 2000,-
fra Hennig-Olsen Is ☀️🍦

Vi trekker ut 5 tilfeldige ordre som er bestilt via nettbutikken i løpet av hele mai 2021. Vinnerne blir kontaktet på e-postadressen som er brukt i bestillingen.

Vilkår: Firmaet du bestiller for må være registrert kunde hos oss.
Bestillingen må være på minimum kr 100,- eks. mva.

[ Katalog - Inspirasjon til bolig ]

Inspirasjon til bolig, leiligheter og hytter.

Den ultimate katalogen for deg som installatør og dine kunder! I denne katalogen finner du inspirasjon - rom for rom - til stue, kjøkken, bad, soverom, gang og trapp, fasade og utendørsområder. På bildene henviser vi til produktet som er brukt i løsningen. I tillegg finner du nyttige tips til lysplanleggingen, samt produktoversikt.

Bla i katalogen // Bestill katalogen

[ 3 måter å belyse en garasje ]

3 måter å belyse en garasjeport.

Belysning av garasje og portrom kan gjøres på flere måter. Ønsker du å belyse med LED-striper, downlights - eller begge deler? Vi viser deg hvordan det kan gjøres.

Les mer

[ LED-striper ]

Nysgjerrig på LED-striper?

På våre inspirasjonssider kan du få gode og nye idéer til løsninger ved bruk av LED-striper. Her er det kun fantasien som setter grenser. Trenger du hjelp til å løse et LED-stripeprosjekt kan vi hjelpe deg.

Inspirasjon - LED-striper | Kontakt ossInteressert i smarthusløsninger?

SmartOne-produktene kommuniserer på en åpen Zigbee-protokoll som også benyttes av de største smarthus-aktørene på markedet. Dette gjør at våre produkter fungerer godt sammen med andre smarthussystemer, og du låser deg ikke til begrensingene som finnes i et lukket system. SmartOne-produktene fungerer som en stand-alone trådløs løsning. 

Reservedelskatalog inkl. styring og regulering til LED-striper og LED-armaturer.

I år fyller Lyskomponenter 30 år. Hva passer vel bedre enn å introdusere en splitter ny og oppdatert katalog med reservedeler?
Vi lar Nils Aslak, som startet Lyskomponenter i 1991, og daglig leder Jan Terje, fortelle litt mer om katalogen i denne videoen!


[ PDS ZMG - profilen som reduserer blending ]

LED-stripeprofil som reduserer blending. 

Profilen PDS ZMG er den nye favoritten - både for oss og våre kunder! 🤩 Nå kan du få en profil til LED-striper med inntrukket deksel. Dette reduserer blending og gir en behagelig lysopplevelse. 

Les mer

[ Over - Lillesand ]

Over - verdens høyeste klatretårn!

Ved Lillesand finner du verdens høyeste frittstående klatretårn. Det 47 meter høye tårnet har innvendig trapp helt til topps og ti meter overheng. Farget belysning med DMX-styring setter prikken over i-en!

Les mer